Monday 24 January 2011

Ferrero Roche

Nors ir buvau nusprendusi receptu cia netalpinti..bet vis tik...
Taigi triufeliai "Ferrero Roche"
100 g riesutiniu vafliu,
150 g lazdyno riesutu,
200 g nutelos,ar kokio kitokio sokoladinio kremo,
250 gjuodo ar pienisko sokolado.
Riesutus pakepinti ir nulupti odeles,tai visai nesunku padaryti sudejus juos i svaru ranksluostuka ir gerai patrynus tarp ranku.
Vaflius sutrinti,sudeti smulkintus riesutus ir nutela,ismaisyti.Jei mase gaunasi skystoka,ja palaikyti 30 min saldytuve.Tada sugormuoti rutuliukus ir atsaldyti 40-60min.
Sokolada istirpinti ir jame apvolioti saldainius,padeti ant kepimo popieriaus,kad nudziutu.
Skanaus!
receptas is cia:
http://almostbourdain.blogspot.com/2010/10/homemade-ferrero-rocher-chocolate.html

Saturday 8 January 2011